AEV JK Snorkel/Verhoogde Lucht inlaat

Het voorzien van de motor met een schone lucht is essentieel voor de prestaties en levensduur van uw voertuig. AEV's snorkel luchtinlaatsysteem is de onmisbare bescherming voor de motor. Ideaal voor de avontuurlijke chauffeur die bijvoorbeeld diep water kruist of stoffige zandwegen berijdt. De snorkel is gemaakt van uiterst duurzaam cross-linked polyethyleen voor maximale bestendigheid.

De AEV snorkel is geschikt voor zowel de 3.8L V6 als 3.6l V6-motoren, evenals de 2.8L CRD dieselmotor. Ook is de snorkel compatibel met zowel rechts- als linksgestuurde modellen en is geschikt voor gebruik op AEV 5.7L en 6.4L HEMI V8 -toepassingen in combinatie met onze HEMI Air Box Kit.

Het AEV snorkel luchtinlaatsysteem bevat een Air Ram inlaat. Een optioneel zelfreinigend voorfilter, aangeraden voor gebruik op voertuigen die zijn blootgesteld aan omgevingen met veel stof, is apart verkrijgbaar. De installatie vereist slechts kleine wijzigingen aan de motorkap en past perfect bij AEV's ‘Heat Reduction’- motorkap, zonder verdere aanpassingen.